Sorgh
Terug naar het overzicht

Waarom wij zo blij zijn met Ahinoamsorgh (en jij straks misschien ook)

28 januari 2022

Waarom wij zo blij zijn met Ahinoamsorgh (en jij straks misschien ook)

Onze woonlocatie Ahinoamsorgh is een van de pareltjes van onze overkoepelende zorgorganisatie Sorgh.nl. Gelegen in het groene en pittoreske Schalkhaar, onder de rook van Deventer, is er ruimte voor 15 bewoners, die elk een eigen ingerichte kamer hebben en waar de identiteit gewaarborgd blijft. Hieronder geven we enkele redenen wat Ahinoamsorgh zo ontzettend bijzonder maakt:

De unieke locatie van de woonlocatie

Ahinoamsorgh ligt dus zoals al gezegd in Schalkhaar en is gevestigd in een wel heel bijzonder pand. Dit is namelijk het voormalige gemeentehuis van Diepenveen. Zodra je het gebouw betreedt, is dit duidelijk te merken. Oude gemeentetekens die in het gebouw zitten en zijn behouden. De oude trouwzaal doet dienst als huiskamer van onze woongroep ‘De Duif’, en bijzonder is dat een van de kantoren van Sorgh.nl de oude werkkamer is geweest van de burgemeester. 

Kleinschalig, maar toch onderdeel van iets groots

Ahinoamsorgh biedt plaats voor 15 bewoners. Kleinschalig dus, waardoor de begeleiding persoonlijk blijft en de waarden en normen in stand gehouden kunnen worden. Toch is het onderdeel van iets groters, want in samenwerking met de bewoners van onze andere woonlocatie Hadassahsorgh bieden de bewoners binnenkort producten aan op onze nieuwe webshop. Ook starten we ons  nieuw dagbestedingsproject in het midden van Schalkhaar, genaamd Schalkwaar.

Schalkwaar: Vintage & Coffee

In Schalkhaar starten we een koffiezaak genaamd Schalkwaar. Hierin spelen de bewoners een belangrijke rol. Naast het bereiden en serveren van heerlijke koffies, cappuccino’s en lekkernijen, verkopen we in Schalkwaar ook andere spullen. Binnenkort volgt meer informatie over de locatie en de verschillende producten. We zijn al wel op zoek naar nieuwe begeleiders/barista’s die deze mooie zaak in goede banen willen leiden. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je interesse, mail dan naar info@ahinoamsorgh.nl of bel naar 085- 210 1720.

Team

Om onze visie te verwezenlijken, namelijk zorgen voor je omgeving en je naasten, hebben wij binnen Ahinoamsorgh een team van zorgprofessionals die de bewoners op een zetten. Aandacht voor iedere bewoner en elkaar in de waarde laten zijn de pijlers van  het team . Zij zorgen samen ervoor dat iedereen zich thuis voelt en zich binnen Ahinoamsorgh op zijn plaats voelt. Wil jij ook deel uitmaken van dit mooie team en jouw professionaliteit en kunde toevoegen aan onze organisatie, neem dan contact met ons op en wie weet zien wij je dan in Schalkhaar.

Omgeving van Schalkhaar

Ahinoamsorgh ligt in het bosrijke omgeving van Schalkhaar, precies aan het begin aan het dorp. Een ideale plek voor een boswandeling. Ook ligt de stad Deventer dichtbij. Je kunt ook bijna het stadion van Go Ahead Eagles zien liggen. Die is namelijk op loopafstand. Verder zijn het Deventer Ziekenhuis en de ijsbaan De Scheg ook dichtbij. Kortom, de ideale plek met een mooie omgeving.

 


Terug naar overzicht

Waar jij wordt gezien

Benieuwd naar de mogelijkheden van AhinoamSorgh voor jezelf of voor uw familielid?  Wij helpen je/u graag verder! 

Neem contact met ons op
AhinoamSorgh waar jij wordt gezien