Sorgh

Wonen bij AhinoamSorgh

Voordat je bij AhinoamSorgh komt wonen, heb je een intakegesprek met de coördinerend begeleider en de gedragsdeskundige.

Intake bij AhinoamSorgh

Voordat je bij AhinoamSorgh komt wonen, heb je een intakegesprek met de coördinerend begeleider en de gedragsdeskundige. De wensen worden besproken en samen kijken we naar jouw persoonlijke zorg- en begeleidingsvraag. Ook vragen wij naar je levensgeschiedenis. 

Wij vinden het belangrijk dat onze begeleiding en zorg is afgestemd op jouw persoonlijke wensen, zodat je jezelf snel thuis voelt. Daarom vragen wij altijd naar je achtergrond en je gewoonten. Wij brengen zo je levensgeschiedenis in kaart. Hiervoor vragen wij om actuele informatie beveiligd naar ons toe te sturen.

Na de intake stelt de coördinerend begeleider samen met de gedragsdeskundige het zorg- en begeleidingsplan op. Dit is voor jou, je ouders/verzorgers én voor de begeleiding een handboek om mee te werken.

Is er sprake van spoed, dan houden wij daar zoveel mogelijk rekening mee en versnellen de procedure waar mogelijk. Wanneer nodig kan er gebruik gemaakt worden van de maximaal 6 weken bijzondere opname.

Waar jij wordt gezien

Benieuwd naar de mogelijkheden van AhinoamSorgh voor jezelf of voor uw familielid?  Wij helpen je/u graag verder! 

Neem contact met ons op
AhinoamSorgh waar jij wordt gezien