Sorgh

Dagbesteding

De dagactiviteiten bij De Arend vinden plaats onder in het pand van AhinoamSorgh, maar ook buiten in de tuin en bij de dieren.  Ook kun je werken bij Schalkwaar Vintage&Coffee, op vijf minuten afstand in het centrum van Schalkhaar.

Dagbesteding De Arend en Schalkwaar

Vaak maken arenden een nest boven op een rots. Ze leggen dan één tot drie eieren, en na ruim een maand komen de eieren uit. Het duurt een tijdje voor de jongen klaar zijn om zelf te vliegen. Tot die tijd bewaken de ouders het nest en zorgen ze dat er voldoende voedsel is voor de kleintjes. Na iets meer dan twee maanden wordt het tijd dat de jongen leren vliegen. Binnen het veilige nest hebben ze al wat pogingen gedaan door met hun vleugels te klapperen, maar nu is het tijd dat ze echt gaan vliegen. 

Ik denk dat wij allemaal wel eens zo’n moment hebben meegemaakt. Vanuit het veilige nest lijkt het vliegen zo simpel, maar daarna moeten we het zelf doen. Kan ik het wel? vraag je jezelf af. Onze begeleiders zijn er voor jou bij iedere stap in het proces. Samen ontdekken, samen leren en samen ervaren.

Dagactiviteiten bij De Arend

Jij laat je veilige omgeving achter. Dat kan letterlijk zijn, door de verhuizing naar AhinoamSorgh. Maar het kan ook zijn dat je buiten je comfortzone moet treden. Het kan eng zijn om iets te doen wat je nog nooit eerder hebt gedaan. Even weg bij vader of moeder. Even weg bij je familie. Als je aan iets nieuws begint, kan dat enorm spannend zijn.

De dagactiviteiten bij De Arend vinden plaats onder in het pand van AhinoamSorgh, maar ook buiten in de tuin en bij de dieren. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk dat je uit werken gaat bij de plaatselijke ondernemers in regio Schalkhaar of bij de regionale kinderboerderij.

Dagbesteding die bij jou past is iedere doordeweekse dag mogelijk.

Schalkwaar Vintage&Coffee

Bij Schalkwaar Vintage&Coffee  werk je op vijf minuten afstand midden in het centrum van Schalkhaar. Ideaal voor vintage meubelen en kleding. En de beste koffie en thee, aangevuld met lekkernijen uit eigen productie.

Link naar Instagram volgt

Waar jij wordt gezien

Benieuwd naar de mogelijkheden van AhinoamSorgh voor jezelf of voor uw familielid?  Wij helpen je/u graag verder! 

Neem contact met ons op
AhinoamSorgh waar jij wordt gezien